Gå videre til innholdet
DRIVER DU LOVLIG?

Steg for steg, hvordan komme i gang med godkjent drift

Vi tar deg gjennom alle punktene du må gjennom, fra å forstå regelverket, oljeutskillere til å søke om godkjenning.
Se hele guiden

Velg Riktig Oljeutskiller

Det første du må gjøre er å velge hvilken oljeutskiller som er riktig for deg. 

Mange aktører i bilpleiebransjen leier lokaler, og kan møte motstand for en fullstendig nedgravd oljeutskiller-løsning. Derfor har vi i tillegg til den tradisjonelle nedgravde løsningen satt sammen en pakke med alt du trenger for å få en oljeutskiller som kan plasseres på f.eks vaskerommet.

Det første du må velge mellom er

  • Nedgravd oljeutskiller
  • Gulvstående oljeutskiller 

Oljeutskillerene har en leveringstid på 3-4 dager.

Nedgravd oljeutskiller er den tradisjonelle løsningen, og en den det selges mest av. Her er selve oljeutskilleren litt rimeligere enn den gulvsåtende utskilleren, men blir fort ganske mye dyrere i form av arbeidskostnader for å grave den ned. Se på fanen Installasjon under de respektive oljeutskillerne for å se en mer spesifikk beskrivelse.

Se mer produktinfo 

Gulvstående oljeutskiller er en mindre utbredt løsning, men en løsning vi begynte å jobbe med til vårt eget lokale og bilpleiedrift. Det viste seg å være en genial og enkel løsning for å løse vårt eget behov. Istedenfor å grave ned hele oljeutskilleren graver man kun ned en pumpe på 40x40x40cm nederst i sluket, og fører et rør bort til utskilleren. I teorien kan denne stå så langt unna sluket som du vil, og til og med en etasje over. I tillegg kan denne installeres i utløpet på eksisterende utløp på f.eks. sandfang dersom det i dag finnes sandfang, men ingen oljeutskiller. 

Se mer produktinfo  

Takk for at du abonnerer

Lukk
Endre
Sammenlikn ()
Lukk
Sammenlikn
Produkter SKU Tilbakemeldinger Beskrivelse Kategorier Tilgjengelighet Produkt type Andre opplysninger
this is just a warning